Over ons

Al meer dan 20 jaar is het team van Beursmolen actief op de financiele markten. We zagen de top van de AEX in augustus 2000, lieten ons meevoeren naar het dal in 2009 en liften mee op de huidige tradingsrange. In juni 2004 kwam de introductie van turbo’s en sprinters. Deze beleggingsproducten geven de mogelijkheid om met een hefboom te beleggen in verschillende onderliggende waarden zoals aandelen en indices. Dat zijn de beleggingsproducten waarin wij tegenwoordig in handelen.

Onze beleggingsstrategie
Koersen bewegen in trends. Omhoog, omlaag of zijwaarts. Maar een trend maakt altijd deel uit van een andere trend. Wij gaan altijd uit van de grootste trend (primaire trend) en ontleden deze. Zo leggen we als het ware die trends in de trends bloot. En op de kleinere trends kopen en verkopen we de turbo’s of sprinters. Dan kan met de trend omhoog (long), of met de trend omlaag (short). We spelen kort op de koers maar nemen toch een veilige afstand. De periode dat we onze aankopen in onze portefueille hebben loopt van één dag tot enkele weken. We beleggen op dit moment alleen in de AEX index.

We zijn echte trendtraders en lopen alleen ingecalculeerd risico. Met onze manier van beleggen kunnen we nooit meer verliezen dan wat we per trade investeren. Daarentegen gaan we voor winsten die een veelvoud van de investering zijn.

We horen graag van je via email: info@beursmolen.nl of stel je vraag via twitter: @beursmolenNL

En schrijf je gratis in voor onze beursupdates en signalen hieronder